KURSER og KONFERENCER

Er du underviser, leder eller kursusarrangør.... og er du interesseret i ny inspiration, så er vi klar. Vi deler gerne vores erfaringer og kommer med forslag til undervisningsforløb og materialer.


Vi kan også bidrage med inspiration til diskussioner om udeskole, naturdannelse, praksisfaglighed, tværfaglighed, sanse-æstetiske læringforløb, og om oldtiden som en kreativ eksperimentel ramme. Der er nok at arbejde med.

For eksempel en teoretisk rammesætning, et historisk overblik, et pædagogisk idékatalog, lidt hands-on med lyd, materialer eller instrumenter, en kort introduktion til projektet.....der er mange måder at præsentere erfaringerne fra LYDEN AF OLDTIDEN, mange erfaringer at trække læring fra.

  • Har du brug for nogle nye ideer til din musikundervisning....
  • Har du lyst til at flytte din undervisning ud i naturen….
  • Har du fået musiktimer, men er ikke uddannet til det... og har brug for en tilgang som kræver mindre traditionel spilleerfaring, hvor du i højere grad kan bruge en bredere tilgang til musik som noget urmenneskeligt….
  • Er du historielærer som gerne vil have ørerne mere med i din undervisning….
  • Er du håndværk & designlærer, og har lyst til et tværfagligt forløb…
  • Har din klasse brug for noget som kan inkludere og styrke fællesskabet...
  • Er du optaget af praksisfaglighed, kreativitet & innovation, af natur & bæredygtighed… men også af æstetik, dannelse og sanselighed...


Så tag kontakt>>>. Vi deler gerne vores erfaringer.

Et par indtryk fra kurser

Tak til studerende fra læreruddannelsen i Jelling UCS, Skoletjenesten, Stenaldercenter Ertebølle, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Naturcenter Kongskilde. Fotos: Ears Wide Open og Kirsten Blicher Friis.